Φορολογικό & Λογιστικό Γραφείο

Παρέχουμε τις επαγγελματικές λογιστικές υπηρεσίες που χρειάζεται η εταιρεία σας
Προσφέρουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες
Ιδανικό για την επιχείρησή σας
Ό,τι θέλεις από τον λογιστή σου.
Ελάτε μαζί μας και ας οικοδομήσουμε μαζί την επιχείρησή σας

Ο κος Λεωνίδας Κορρές και η κα Αγγελική Κοντογιάννη ίδρυσαν την εταιρεία LK Tax το 2017 έχοντας υπηρετήσει για πολλά χρόνια ως φορολογικοί σύμβουλοι και λογιστές για διάφορους λογιστικούς οργανισμούς, λογιστικές και άλλες τοπικές και σε πολυεθνικές ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Η εταιρεία παρέχει φορολογικές, λογιστικές και μισθολογικές υπηρεσίες για επιχειρήσεις και ιδιώτες, όπως φορολογική συμμόρφωση και συμβουλευτική, φύλαξη βιβλίων, οικονομικές καταστάσεις, μηνιαία μισθοδοσία, φορολογικά και λογιστικά σεμινάρια κ.λ.π.

Η εταιρεία παρέχει επίσης ελεγκτικές, χρηματοοικονομικές, νομικές και άλλες συναφείς υπηρεσίες μέσω του εκτεταμένου δικτύου στρατηγικών εταίρων υψηλής εξειδίκευσης.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε
Εγγυημένη Ικανοποίηση

Επεκτείνετε και αναπτυχθείτε χωρίς να ανησυχείτε για τα οικονομικά σας

Κατανοούμε τη σημασία της καλά οργανωμένης φορολογικής λογιστικής. Θα πάρουμε το μεγαλύτερο μέρος από αυτό και θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε όλες τις αλλαγές στο νόμο όλο το χρόνο.

Όλα αυτά με προσιτό κόστος.

 

background
Συνεργαζόμαστε με Επιχειρήσεις και Ιδιώτες
Πιστεύουμε ότι η ανάλυση της εταιρείας σας και των πελατών σας είναι καίριας σημασίας για την αποτελεσματική ανταπόκριση στις φορολογικές σας ανάγκες.
Η Ομάδα μας
Γνωρίστε μας

Η ομάδα αποτελείται από ιδιαίτερα εξειδικευμένο στους τομείς της φορολογίας και των λογιστικών μελών που έχουν υπηρετήσει ως φορολογικοί σύμβουλοι και λογιστές για διάφορες ελεγκτικές, λογιστικές και άλλες τοπικές ή πολυεθνικές ιδιωτικές επιχειρήσεις. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η επικοινωνία με τον πελάτη με έγκαιρο και ολοκληρωμένο τρόπο, η προληπτική συμπεριφορά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της ΟΜΆΔΑΣ μας που μας επιτρέπουν να προσφέρουμε υψηλή προστιθέμενη αξία και οικονομικά αποδοτικές υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Ο κος Λεωνίδας Κορρές είναι ένας ιδιαίτερα εξειδικευμένος φορολογικός σύμβουλος και λογιστής. Είναι πιστοποιημένος στη διεθνή φορολογία, Ευρωπαϊκή (άμεση) φορολογία και ΦΠΑ της Ε.Ε. από το ορκωτό Ινστιτούτο φορολογίας του Ηνωμένου Βασιλείου (CIOT). Είναι ιδρυτικό στέλεχος του φορολογικού υπολογιστή. Επίσης, παραδίδει φορολογικά και λογιστικά σεμινάρια στον ακαδημαϊκό χώρο και τις επιχειρήσεις. Αποφοίτησε με τιμή από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα της CPA του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών της Ελλάδας και κατέχει Μάστερ στην επιστημονική οικονομική μηχανική, από το Πανεπιστήμιο Οικονομικών και επιχειρήσεων της Αθήνας. Είναι πιστοποιημένος λογιστής και φορολογικός σύμβουλος, μέλος του Ελληνικού Οικονομικού Επιμελητηρίου και μέλος του Ινστιτούτου πιστοποιημένων δημόσιων λογιστών της Ελλάδας.

Λεωνίδας Κορρές

Φορολογικός Σύμβουλος & Λογιστής
Η κα Αγγελική Κοντογιάννη είναι ένας πολύ εξειδικευμένος λογιστής με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας σε πολυεθνικές και τοπικές επιχειρήσεις. Είναι η διευθύνουσα εταίρος του φορολογικού υπολογιστή. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και έχει παρακολουθήσει διάφορα φορολογικά και λογιστικά σεμινάρια. Είναι αδειοδοτημένος λογιστής και φορολογικός σύμβουλος και μέλος του Ελληνικού Επιμελητηρίου οικονομικών.

Αγγελική Κοντογιάννη

Φορολογικός Σύμβουλος & Λογιστής
Έχουμε μια ομάδα που ειδικεύεται στη λογιστική
Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν θέλετε να κανονίσετε μια αρχική συνάντηση, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην επόμενη φόρμα επικοινωνίας.

  • LK TAX Οδός Επιδαύρου 6, 105 59 Αθήνα
  • Τηλ.: +30 210 223 5608 Κιν.: +30 694 782 7983
  • e-mail: [email protected]

    Εργαζόμαστε ευέλικτα με τους πελάτες για να εκπληρώσουμε τις φορολογικές τους ανάγκες
    Θα μείνετε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα